Om voordelen te kunnen halen uit de communicatie met uw klanten, moet u veel kennis hebben van producten die zijn gericht op document output management. Bovendien is een goede expertise van uw branch, zoals de financiële markt, onontbeerlijk. The Consultancy Firm (TCF) beschikt over de kennis van uw branch. Wij zorgen ervoor dat uw communicatie-omgeving dynamisch is, en tegelijkertijd geheel is toegesneden op uw uitstraling.

  1. Kennismaking & advies

    Om het hoogste rendement uit uw documenten te behalen, geven onze consultants eerst advies over de manier waarop u uw documenten kunt ontwerpen en hoe uw documentprocessen kunnen worden ingericht. Ook bekijken we hoe nieuwe functionaliteit het best tot zijn recht komt binnen uw organisatie. We betrekken hierbij uw gehele organisatie: van de business tot de IT-afdeling en van marketing tot beheer.

  2. Implementatie & advies

    Bij het implementeren van de software voor document output management, zijn uw wensen leidend. We nemen uw huidige situatie altijd mee in het ontwerp. Zo bekijken we onder andere uw huidige software, de verwachte groei, uw performance-eisen en de gewenste flexibiliteit. Een team van ervaren consultants zorgt ervoor dat onze software naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit, bestaande processen en IT-infrastructuur.

  3. Beheer & ondersteuning

    Het beheren van een omgeving vereist gedegen kennis en kunde over technologie. Indien u dit wenst, kan The Consultancy Firm uw omgeving voor u beheren – zowel on-site als off-site. Heeft u vragen die in de training, de handleiding en de ‘Best Practices’ niet worden beantwoord? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met onze support-afdeling. Of kijk voor meer informatie op onze supportpagina en onze Customer Care omgeving.